Хостинг от ICDSoft - Начална страницаУеб хостинг компания
  Уеб хостингДомейн именаПоръчкиТехнически центърПоддръжкаРиселъриЗа насКонтакти  
Имате нужда от помощ? Вход за риселъри
 
Вие сте в: Начало » Защо да изберете ICDSoft
 
 
Защо да изберете ICDSoft?
15 ПРИЧИНИ ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ ЗА ВАШ ХОСТИНГ ДОСТАВЧИК
На пръв поглед има много аргументи, когато трябва да избирате хостинг доставчик, но ако се запознаете с фактите, изборът Ви ще бъде много по-лесен. Тук ще Ви запознаем с 15 от най-важните доказани предимства на нашата хостинг компания:
Денонощна Техническа поддръжка
 • Денонощна Техническа поддръжка - това е един от най-важните фактори за клиентите на всеки един хостинг доставчик. Ние поставяме на първо място грижата за нашия потребител. Екипът ни е добре обучен и винаги готов да Ви помогне. В повечето случаи ще получите отговор на заявка за техническа поддръжка в рамките на 3-4 минути, като гарантираният максимум е един час! Екипът ни е на ваше разположение дори на празници като Коледа и Нова година!
Хардуер
 • Сървърите на ICDSoft в България са 2x Quad-core Xeon CPUs, 8 GB ECC DDR2 RAM, RAID 6 дискови масиви. Сървърите са проектирани с изцяло независими hot-swap твърди дискове, охладителни перки и захранвания, което гарантира изключително висок ъптайм.
Сигурност
 • За всеки оперативен сървър сме инсталирали два други с идентична конфигурация. Първият от тях служи за ежедневен backup на всички клиентски данни. Вторият сървър e помощен, като на него също се копират всички клиентски данни от backup сървъра. При проблем с който и да е оперативен сървър, той може да бъде заменен от помощния в рамките на няколко минути. По този начин ние гарантираме 99,9% непрекъснат режим на работа. Ние разбираме, че сте сериозни, когато става въпрос за онлайн бизнес и максимално се стараем в това винаги да имате достъп: по всяко време на деня, 365 дни в годината.
 • Мрежата на ICDSoft за връзка на сървърите към Internet - рутери, суичове и окабеляване - е двойно подсигурена, като двете връзки работят независимо и паралелно. Дори и при отпадането на една от връзките, другата би осигурила връзката на сървърите, без това да бъде усетено от потребителите.
Максимална скорост
 • Сървърите ни в България се намират в Нетера, един от най-бързо изграждащите се и доказано добър интернет доставчик у нас. Това гарантира максимална скорост както в българското интернет пространство (пиъринг), така и международна скорост. Поддържаме хостинг сървъри също така в Хонг Конг (iAdvantage Datacenter), както и в САЩ (CenturyLink Datacenter). Крайната ни цел е да Ви предоставим свобода на избора и широки възможности за Bашия бизнес или личен уеб сайт.
Поддръжка за MySQL, Perl, PHP, Python, Ruby и TCL
 • Ние предлагаме поддръжка за MySQL, Perl, PHP, Python, Ruby и TCL, като се стремим винаги да предоставяме последните стабилни версии на най-популярните езици за уеб програмиране.
Собствен контролен панел
 • ICDSoft Ви предлага изпитан и уникален, изцяло разработен от нашите програмисти контролен панел с много функции. Ние не използваме чужди програми за хостинг решения, а постоянно развиваме възможностите на нашия собствен софтуер.
Неограничен брой e-mail акаунти
 • Ние предлагаме неограничен брой e-mail акаунти. Можете да проверявате вашата поща чрез POP3 и IMAP протоколи.
Лесен достъп до вашата поща
 • С всеки акаунт Вие имате достъп до уеб базиран интерфейс за използване на електронна поща, който може да се използва по всяко време и от всяко място. Предлагаме Ви адресен указател, спам филтри, анти-вирусна защита, поддръжка за различни езици, както и лесна за употреба търсачка.
Домейн имена
 • За удобство на нашите хостинг клиенти, предлагаме и домейн регистрация в пакет с хостинга. С всеки хостинг акаунт, можете да регистрирате един домейн на минимална цена, която не е по-висока от тази, която ние заплащаме на доставчика на домейни. Домейните в пакет с план Икономичен биха Ви стрували точно толкова, колкото ни струват на нас (пример - $8.38 USD за .com домейн или 13.94 лв. по днешен курс), а цените на домейните с план Бизнес са дори по-ниски - цената за нов .com, .net, .org, .biz, .info, .de или .us домейн е само $5.00 USD (8.32 лв. по днешен курс) на година.
Започнете вашия собствен уеб хостинг бизнес
 • Ние ви предлагаме всичко необходимо, за да започнете вашия собствен уеб хостинг бизнес - специално разработен за нуждите ви риселърски интерфейс, чрез който можете лесно да контролирате всички акаунти закупени от нас. Всички ваши клиенти могат да използват нашата висококачествена система за поддръжка за всякакви въпроси с техническа насоченост, без допълнителни разходи за вас или за тях. За да ползвате отстъпки от цената като наш риселър трябва единствено да сте си закупили поне един хостинг акаунт от нас. Вторият, третият, и т.н. акаунти ще ви струват от 20% до 70% по-евтино.
Спам
 • Спамът е неприятност за всички нас и понякога довежда до сериозни и скъпоструващи проблеми на много компании. Ние в ICDSoft не бездействаме в това отношение и не позволяваме на спамерите да вземат надмощие, като предлагаме Mail филтри, базирани на съдържанието в E-mail хедърите, както и SpamAssassin, който може да сканира входящата ви поща и да определи вероятността съобщение, изпратено до вас да бъде спам или не.
Всекидневен архив (backup)
 • Всеки ден правим копия на съдържанието на активните сървъри (както съдържанието на вашите страници, така и базите данни и електронна поща), като запазваме информацията на отделни сървъри за период от седем дни. По този начин, ако неволно изтриете нещо от вашето уеб пространство, лесно можем да го възстановим.
Лесно разплащане
 • Можете да платите чрез кредитна карта, по ePay, по банков път, с пощенски запис или в брой в нашия офис.
Няма какво да губите!
 • Всеки клиент може да се откаже от хостинг услугите ни в 100 дневен срок и да получи безусловно плащането си обратно. Ако по някаква причина решите да се откажете от услугите ни през 100 дневния период, просто ни пратете е-mail на pr at icd.bg или пуснете заявка в SureSupport.com и ние ще върнем Вашето плащане. Тъй като цената на отделна регистрация на домейн е $12.57 USD на година (20.91 лв. по днешен курс), при отказ от услугите ни, клиентът се задължава да изплати разликата до тази сума, изчислена по курса на БНБ за деня.
Клиенти от над 140 страни
 • Повече от 70% от клиентите ни са насочени към нас от нашите потребители - това е неоспоримо доказателство, че те са доволни и обслужването ни е повече от добро. Ние хостваме над 100 000 домейна и имаме потребители от над 140 страни по света. Нашата компания отдавна се е доказала в международен мащаб, като предлагаме услугата уеб хостинг от 1999 г.
Защо да изберете ICDSoft
Мнения на наши клиенти
Начини на плащане
Над 100 000 сайта
Новини
Работа в ICDSoft
 
 
Начало  |  Хостинг  |  Домейни  |  Поръчки  |  Новини  |  Работа  |  Поддръжка  |  Риселъри  |  За нас  |  Контакти HP Сървъри втора употреба
 
© 1993-2018 Ай-Си-Ди-Софт ЕООД. Условия за ползване. Поверителност.