Хостинг от ICDSoft - Начална страницаУеб хостинг компания
  Уеб хостингДомейн именаПоръчкиТехнически центърПоддръжкаРиселъриЗа насКонтакти  
Имате нужда от помощ? Вход за риселъри
 
Вие сте в: Начало » Всички новини през 2007/2017 г.
 
 
Новини
Април
12 април 2016
PHP 5.6 и PHP 7.0 на всички сървъри.

В последните няколко седмици нашите системни администратори постепенно заменяха PHP 5.5 с PHP 5.6 и от днес PHP 5.6 e стандартният PHP интерпретатор на всички наши сървъри.

С цел да предоставим най-новите технологии на нашите клиенти, инсталирахме и PHP 7.0. Клиентите ни могат да използват PHP 7.0 както за целия акаунт, така и само за определени директории.

PHP 5.3 е все още достъпен на нашите сървъри, за да позволим на клиентите ни с по-стар софтуер да преминат към по-актуална версия на PHP. PHP 5.3 ще е на разположение само за ограничен период от време, тъй като е в края на жизнения си цикъл.

 
Май
6 май 2015
PHP 5.5 на всички сървъри.

Следвайки нашата политика да предоставяме най-новите сървърни технологии, които смятаме за достатъчно стабилни и сигурни за производствена среда, инсталирахме PHP 5.5 на всички наши сървъри. Клиентите имат вече възможност да избират между PHP 5.5 и PHP 5.3 за PHP интерпретатор.

Ние сме наясно, че PHP 5.3 не се поддържа вече от PHP разработчиците. Въпреки това нашите анализи показват, че PHP 5.3 не представлява риск за сигурността на хостинг сървърите. Затова решихме да задържим засега PHP 5.3, предоставяйки на нашите клиенти достатъчно време, за да направят техния софтуер съвместим с PHP 5.5 - версиите на PHP след 5.3 въвеждат основни промени, които изискват евентуално пренаписването на стари сайтове/софтуер.

Сигурността на услугите е от първостепенно значение за нас и нашите системни администратори следят внимателно ситуацията около PHP 5.3. Ако някога бъде открита уязвимост в сигурността на PHP 5.3, поддръжката на тази версия ще бъде спряна незабавно на нашите сървъри. Ето защо съветваме нашите клиенти да се уверят, че техните PHP сайтове/софтуер са съвместими с версии нa PHP след 5.3.

 
Март
5 март 2015
Нов Административен панел за нашите риселъри.

На разположение на нашите риселъри е нова версия на Административния панел. Тя е с нов дизайн и предоставя допълнителни функции като история на поръчките, плащане от паричен баланс, а при по-големите ни риселъри и овърдрафт.

Нашите риселъри са съществена част от нашия бизнес модел и визия за бъдещето. Нашият бюджет за маркетинг винаги е клонял към нулата, тъй като сме насочили всички наши усилия и ресурси за подобряване на самата хостинг услуга. Въпреки че не разполагаме с маркетингов отдел, ние имаме най-добрия екип по продажби в интернет - нашите лоялни риселъри. Вярваме, че предоставяйки на тях възможно най-добрите хостинг услуги, ние подсигуряваме растежа и развитието както на техния, така и на нашия бизнес.

В близко бъдеще планираме да добавим още функции към Административния панел - по-удобно управление на акаунтите, автоматично генериране на продажби, по-лесен начин за поръчка на всички наши услуги и др.

 
Ноември
22 ноември 2013
PHP 5.4 на всички сървъри.

След няколко месеца подготовка и постепенна инсталация PHP 5.4 е на разположение на всички сървъри.

Политиката на нашата компания относно софтуерните ъпгрейди винаги е била една и съща - да се стремим да предоставяме най-новите технологии на нашите клиенти, но без да правим компромиси със стабилността и сигурността на хостинг услугите и след внимателно тестване и имплементация. Считаме PHP 5.4 за последната версия, която е достатъчно стабилна и сигурна, за да бъде използвана на споделени хостинг сървъри.

След инсталацията на PHP 5.4 нашите клиенти могат да избират вече между PHP 5.3 и PHP 5.4 за интерпретатор на техните PHP скриптове.

 
Април
10 Април 2012
Увеличаване на ресурсите на Бизнес плана на всички сървъри.

Днес удвоихме дисковото пространство и месечния трафик на Бизнес плана на всички сървъри. Сега Бизнес планът е със следните характеристики:
Дисково пространство: 100GB (50GB досега)
Месечен трафик: 1000GB (500GB досега)

Цената, както и допълнителните отстъпки, остават същите. С това увеличение на ресурсите искаме да дадем на нашите клиенти повече възможности за разширяване и развиване на техните сайтове.

Това увеличение на ресурсите стана възможно след множеството подобрения, които бяха направени по нашите сървъри и мрежова инфраструктура в последната година. Всички наши хостинг сървъри бяха подменени с хардуер от последно поколение. Също така, мрежите в техническите центрове бяха ъпгрейднати и настроени така, че да позволяват по-високи скорости до нашите сървъри. Сериозните инвестиции в инфраструктура, които успяхме да направим, бяха възможни заради едно нещо - факта, че имаме хиляди лоялни клиенти, които използват услугите ни от години. Нашата основна цел е да продължим да предлагаме на всички наши клиенти възможно най-добрата хостинг услуга.

 
ОКТОМВРИ
15 Октомври 2011
PHP 5.3 на всички сървъри.

В изминалите няколко месеца проведохме кампания за преминаване към PHP 5.3 като стандартен PHP интерпретатор на нашите сървъри. Това беше предизвикателство, имайки предвид несъвместимостите между PHP 5.2 и 5.3 и нашата цел да провеждаме такива ъпдейти без да засягаме уеб сайтовете на нашите клиенти. Кампанията приключи и в момента стандартният интерпретатор на всички сървъри е PHP 5.3, като PHP 5.2 все още може да бъде използван.

Ние ще продължим с усилията си да предоставяме на нашите клиенти най-съвременните технологии, без да засягаме стабилността и сигурността на нашите услуги. Също така ще продължим да налагаме политиката, че всякакви ъпгрейди трябва да имат минимално отражение върху клиентските акаунти.

 
МАЙ
10 Май 2011
Новият ни Контролен панел е официално пуснат.

Днес нашият нов Контролен панел (v.2) бе официално пуснат. Той беше в beta статус за последните три месеца, за да могат наши клиенти, желаещи да изпълняват ролята на бета-тестери, да го разгледат, тестват, и коментират. Версия 2 на нашия Контролен панел идва с нов дизайн, подобрена ползваемост, и нова функционалност. Нашият софтуерен отдел ще продължава да работи за подобряването му.

 
МАРТ
01 Март 2011
Подобрени дискови системи на нашите сървъри.

В последните месеци нашите системни администратори работят по един ъпгрейд на дисковите системи на нашите сървъри. От днес, освен RAID6 дискови масиви, всеки от нашите сървъри разполага и със SSD (solid-state-disk). I/O операциите са разпределени между RAID масива и SSD диска, като най-интензивните се изпълняват на SSD. Това значително подобрява цялостната производителност на сървъра, и ние вярваме, че този ъпгрейд повишава качеството на нашите услуги още повече.

 
ОКТОМВРИ
20 Октомври 2010
MySQL 5.1 инсталиран на всички сървъри.

В последните няколко седмици нашите Системни администратори извършиха ъпгрейд на MySQL5 сървъра до версия 5.1. Хостинг сървърите ни бяха ъпгрейдвани на групи от по няколко сървъра, за да се избегнат възможни проблеми. Също така, ъпгрейдването на части имаше за цел да ни позволи да помагаме на клиенти, които евентуално биха имали проблеми със съвместимостта на техните софтуерни продукти. В момента всички наши сървъри са вече с MySQL 5.1. Това е последната стабилна версия на MySQL, и според календара на MySQL, това е версията, която ще се поддържа за най-дълъг период в бъдещето.

 
АВГУСТ
11 Август 2010
Увеличение на ресурсите на Бизнес план.

Днес увеличихме дисковото пространство и месечния трафик на Бизнес план акаунтите на сървъри в България, Германия и Хонг Конг, както следва:

Дисково пространство: 50 000 MB
Месечен трафик: 500 GB

Увеличението е валидно както за нови акаунти, така и за съществуващи такива - всички настоящи акаунти, използващи Бизнес план, бяха ъпгрейднати автоматично. С този ъпгрейд желаем да предоставим на клиентите използващи Бизнес план повече възможности за развитието на техните сайтове.

 
МАЙ
25 Май 2010
100 000 домейна хоствани на нашите сървъри.

Около работата по текущи задачи, не забелязахме, че на 15 Май домейните хоствани на нашите сървъри са минали 100 000. Обявяваме това сега, тъй като "100 000 домейна" е важно събитие в историята на всяка хостинг компания.

Благодарим на всички клиенти, партньори и риселъри, които ни довериха техните сайтове и бизнеси!

В ICDSoft нямаме отдел, който да се занимава с продажби или маркетинг, и никога не е имало такъв, тъй като тази задача винаги е била изпълнявана перфектно от нашите клиенти. Всички тези клиенти, които са препоръчвали нашите хостинг услуги, и продължават да го правят - това е нашият екип "Продажби". Ние знаем, че имаме най-големия и най-ефективния маркетингов отдел, за който всяка компания може да мечтае. През 2000 година имахме 300 клиента; сега през 2010, те са вече 100 000. Това не е само наш успех - това е постижение на всички наши лоялни клиенти и риселъри. Благодарим на всички вас!

 
АПРИЛ
20 Април 2010
Безплатен софтуер за изработка на сайтове.

Поради множеството запитвания от клиенти, в последните няколко месеца нашият софтуерен отдел се занимава с разработването на онлайн софтуер за изработка на сайтове. Това е поредният наш софтуерен продукт, резултат от политиката ни да предлагаме на нашите клиенти предимно софтуер, разработен от нас самите. Нашите разработчици отделиха достатъчно време за проучвания, за да се опитаме да направим софтуера полезен за максимален брой клиенти.

Нашият Site Builder е вече инсталиран на всички наши сървъри, и клиентите ни могат да го ползват.

Софтуерът позволява лесно създаване на сайт, като се започва от готов темплейт, задава се навигация на сайта (колко и какви страници ще има), и всяка страница може да се редактира с HTML редактор. Също така, налични са допълнителни модули, които позволяват добавянето на динамично съдържание. За момента има възможност да се ползват над 15 темплейта, като планираме да добавяме регулярно нови.

Използвайки нашия Site Builder, вие можете да направите вашия сайт бързо, и без специални знания в областта на web технологиите.

 
ФЕВРУАРИ
25 Февруари 2009
95 000 хоствани домейна.

Броят на домейните, хоствани на наши съвъри, достигна 95 000. Смятаме, че постоянното увеличаване на клиентите ни е сигурен знак за качеството на предлаганите от нас услуги.

 
ЯНУАРИ
22 Януари 2009
100 дневен период на рекламация.

От днес увеличаваме срока, в който всеки наш клиент може да получи обратно заплатената от него сума за ползваната хостинг услуга. Новият срок е 100 дни, като за момента е безпрецедентен за българския хостинг пазар. Правим това с желанието клиентите да имат напълно достатъчно време да се убедят в качеството на нашите хостинг услуги.

 
НОЕМВРИ
25 Ноември 2008
Миграция от cPanel.

С удоволствие представяме най-новия ни инструмент, който позволява на нашите клиенти да мигрират лесно и бързо техните сайтове от предишните си хостинг компании.
Всичко, което трябва да направите, е един бекъп в cPanel на Вашия предишен доставчик. След това можете да го импортирате във Вашия акаунт при нас, използвайки секцията Миграция -> cPanel във Вашия Контролен Панел.

13 Ноември 2008
Софтуер за уеб галерии.

Уеб галерията е нов скрипт, позволяващ на нашите клиенти лесно да споделят своите снимки в Интернет. Приложението може да бъде инсталирано през секцията "Скриптове" на Контролния панел. Галерията е разработена изцяло от нашите програмисти, което осигурява максимална сигурност и съвместимост със системата ни. Както винаги, ако имате някакви въпроси относно инсталирането на скрипта, моля не се колебайте да се свържете с нашата техническа поддръжка на http://www.suresupport.bg.

 
АВГУСТ
06 Август 2008
Награда за нашите най-лоялни клиенти.

ICDSoft е компания с дългогодишна история на международния хостинг пазар. Винаги сме се стремили да предоставяме възможно най-добрите хостинг услуги и много клиенти са ни доверили техните сайтове в продължение на дълги години. За да изразим благодарността си към нашите най-лоялни клиенти за тяхното доверие, решихме да предоставим по един безплатен хостинг акаунт на всеки клиент, който ползва нашите хостинг услуги повече от 6 години.

 
ЮНИ
09 Юни 2008
Безплатен .EU домейн с всеки хостинг акаунт.

ICDSoft стана първата българска компания, акредитирана от Европейският регистър на .EU домейни (EURid) като оторизиран регистратор на .EU домейни за България. Желанието ни при кандидатстването за тази акредитация бе да разширим възможностите, които предоставяме на нашите клиенти. За тази цел решихме да предлагаме .EU домейните напълно безплатно на нашите клиенти на хостинг услуги. От днес всеки нов хостинг акаунт на нашите сървъри може да бъде създаден с безплатен .EU домейн.

 
МАЙ
30 Май 2008
90 000 домейна на нашите сървъри.

Домейните, хоствани на нашите сървъри, днес надминаха 90 000 броя. Ние оценяваме доверието на всички наши клиенти и ще продължим да предлагаме хостинг услуги от изключително високо качество.

16 Май 2008
Нов Риселърски панел.

Версия 2.0 на нашия Риселърски панел е вече официално пусната. Освен обновения интерфейс и някои нови функции, е добавена възможността за ползване на нашата афилиейт програма от България. Тя позволява да печелите комисионни чрез банери на ICDSoft на вашия сайт. Единственото, което трябва да направите, е да се регистрирате като афилиейт и да поставите банер на ICDSoft на сайта си. След това ще получавате 50% комисионна за всеки клиент, кликнал на банера и закупил нов акаунт от ICDSoft.
В близко бъдеще планираме да добавим още нови функции към Риселърския панел, така че нашите партньори да могат още по-лесно да управляват собствения си хостинг бизнес.

 
МАРТ
04 Март 2008
Нови, по-големи хостинг планове.

Днес ресурсите на всички планове на българските ни сървъри бяха увеличени. Новите планове са както следва:
- Универсален+: 10GB пространство / 100GB трансфер на месец
- Бизнес+: 20GB пространство / 200GB трансфер на месец
Пълните характеристики на новите планове можете да видите тук.
Цените на плановете се запазват както досега - 9 и 15 лева на месец. Отстъпките за риселъри също не се променят - 50% отстъпка за риселъри със седем и повече хостинг акаунта.

Този ъпгрейд е възможен, тъй като в България ползваме различен тип сървъри, оборудвани с по два Quad-core Xeon процесора, 8GB RAM, както и терабайтови дискови масиви в RAID6. Масивите могат да бъдат разширявани лесно, без никакво прекъсване на услугата. Планираме в близко бъдеще да ползваме такъв тип хардуер и в останалите ни технически центрове - в САЩ и Хонг Конг.

Всички съществуващи хостинг акаунти на сървърите ни в България бяха ъпгрейднати автоматично. Тази промяна дава възможност на нашите клиенти да развиват сайтовете си по-бързо и ефективно.

 
СЕПТЕМВРИ
05 Септември 2007
85 000 хоствани домейнa.

Домейните, хоствани на нашите сървъри, днес достигнаха 85 000 броя. Бихме желали да благодарим на всички нашите клиенти за оказаното доверие.

 
МАЙ
16 Май 2007
Сървъри в България.

С радост можем да обявим, че вече имаме хостинг сървъри и в България! С това предоставяме на българските си клиенти по-голям избор за физическата локация на техния сайт. Също така, близостта на сървърите дава възможност за по-бърз достъп от България до сайтовете, намиращи се на тях.

 
ФЕВРУАРИ
27 Февруари 2007
60 дни за тестване на услугите ни.

Срокът, в който всеки наш клиент може да се откаже от услугите ни и да получи обратно парите си, е увеличен от 30 на 60 дни.

 
Новини през 2007/2017 г.
Архив - 2006 г.
Архив - 2005 г.
Архив - 2004 г.
Архив - 2003 г.
Архив - 2002 г.
 
 
Начало  |  Хостинг  |  Домейни  |  Поръчки  |  Новини  |  Работа  |  Поддръжка  |  Риселъри  |  За нас  |  Контакти HP Сървъри втора употреба
 
© 1993-2017 Ай-Си-Ди-Софт ЕООД. Условия за ползване. Поверителност.